Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.
We Are Awesome Folow Us
handgemaakte wandkasten en boekenkasten
aanpasbaar en op maat te maken
design door Atelier 180
Title Image

About Us

Home  /  About Us

Atelier 180 ontwerpt en realiseert stijlvolle opbergmeubels waarvan het karakter het beste is te omschrijven als vernieuwend, strak, speels en eigentijds. Het eigenzinnige design, de moderne compositie, de speelse maar strakke vormgeving en de karakteristieke uitstraling zijn de eigenschappen die de meubels bijzonder maken. De functionaliteit van de meubels varieert van wandkast, boekenkast, hangkast en presentatiekast tot dressoir of roomdivider. Ze zijn inzetbaar in het interieur van de woning, maar komen ook goed tot hun recht in de winkel of op de zaak. De kasten worden volledig met de hand vervaardigd en zijn daarom steeds uniek. Je kunt dan ook niet alleen kiezen uit een van de standaard ontwerpen, maar ook een ontwerp op maat laten maken.

Met veel vreugde ontwerpen wij onze meubels. Er wordt gekeken naar functionaliteit: veel opbergruimte en maten die geschikt zijn voor de spullen die in de kast gezet worden. Er wordt ook gekeken naar vorm: een eigentijdse combinatie van rechte lijnen en strakke hoeken leggen de basis voor het ontwerpen. Samen vormen ze steeds weer een nieuwe compositie waarvan het de bedoeling is een eyecatcher in het interieur te gaan spelen. Dwaal met je ogen, volg de lijnen en ontdek steeds nieuwe vormen.

Geen massaproductie, maar handwerk. We bouwen al onze meubels zelf plank voor plank, met de hand. Atelier 180 heeft de beschikking over haar eigen werkplaats. Deze is weliswaar niet groot, maar uitermate geschikt en ingericht waar zij voor bedoeld is: het realiseren van de meubels. Wij hebben onze eigen methode ontwikkeld om de meubels te bouwen en hebben eigen gereedschappen gemaakt. Als u een keer een kijkje wilt komen nemen, maak dan een afspraak via het contactformulier.

WHAT THEY’RE SAYING

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur a elit. In ut ullamcorper leo, eget euismod orci. Cum sociis natoque penatibus magnis dis parturienmontes, nasceturridiculus musestibulum ultricies aliquam convallis nibhelit penatibus magnis dis parturie eget.

Mason Robinson
Analyst

Vestibulum ultricies aliquam convallis. Maecenas ut tellus mi. Proin tincidunt, lectus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit. In ut ullamcorper leo, eget euismod orci. Cum sociis pena tibus et magnis dis parturient montes, nascetur ipsum dolor sit amet.

Kelly Preston
Developer

Cum sociis natoque penatibus magnis dis parturienmontes, nasceturridiculus musestibulum ultricies aliquam convallis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur a elit. In ut ullamcorper leo, eget euismod orci aliquenenan penatibus dis parturienmontes ultricies.

Christine Parker
UX Designer
Categories
  • No categories
You don't have permission to register